Uttråkad 100 procent

Jag är uttråkad, och jag har nästan inga idéer på vad jag ska hitta på … Jag går mest runt om dagarna och inte gör något, men försöker få igång hjärnaktiviteten så jag kan komma på något. Men det står verkligen still.
I för sig så har jag börjat att måla på en tavla igen, men jag vill vara ännu mera kreativ. Jag vill så mycket, men jag skulle behöva ha en fot i ryggen för att komma igång igen.

6 kommentarer på “Uttråkad 100 procent

  1. Jag hoppas verkligen att den där uttråkad försvinner ifrån dig, och att du kan komma igång med något. Du får en fot i ryggen av mig, så kom igen och hitta på något. Saknar och älskar dig ♥

    Gilla

  2. Mjo jag känner igen mig i det där: Ibland är jag så uttråkad att det känns som man inte gör annat än ser filmer och ”tjockar” vid datorn…och det är så jäkla svårt att hitta på nåt! Liksom att rita/skriva eller så funkar stundvis men ibland behöver man en spark i arslet ordagrant.//Snake

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s