Så trött på mig själv

Jag är så himla trött på mig själv, är inte alls på något vidare humör just nu. Har spärrat kort som min plånbok försvann igår. Märkte det idag när jag har vänt ut och in på lägenheten och inte hittat den. Vill aldrig mer bli så trött som jag var igår, blir så irriterad på mig själv. Fem tåg på en dag var visst absolut inget bra för mig. Nu när jag ändå gjort det bästa av situationen väntar jag på nytt kort, och måste göra en ny id-handling. Kanske även mer saker. Så idag är det en mindre lysande dag.

8 kommentarer på “Så trött på mig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s