Mötet och allt det andra

Idag känner jag mig faktiskt väldigt mycket bättre en igår. Även fast jag gick upp tidigt idag så känner jag mig ändå hyfsat pigg. Hoppas att det håller i sig nu bara …

Imorgon bär det av med tåg till min hemort för mötet. Jag gruvar lite för det, som tåget går runt 7 tiden på morgonen … det menas att jag måste upp innan 7. Det ser jag inte fram emot. Men mötet ska ändå bli spännande, känner mig inte så nervös, inte än i alla fall. Men jag har lärt mig att saker kan vända, snabbare en vad jag tror.

6 kommentarer på “Mötet och allt det andra

  1. Det klarar du säkert även om det är som in i helvete kämpigt att ta sig upp på mornarna(usch), klart saker kan vända men NU kan man ju alltid hoppas på att det vänder till det bättre:) Hoppas vi kan ses oftare när du väl flyttat tillbaka till Norrköping som sagt // Snake

    Gilla

  2. Snake: Det är bra, att du påminner mig om det positiva tänket 🙂 Jag glömmer bort det så lätt annars …Jag hänger med på noterna, vill verkligen ses igen. Saknar dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s