Konstiga drömmar och en vanlig vardag

Denna dag har så länge bestått utav, förutom jobbet då förstås, så har jag spelat Portal 2 på ps3. Jag erkänner att jag drog fram ett fusk under morgonen, för att jag så länge har kört fast på en speciell plats, då menar jag verkligen kört fast. Då jag absolut inte hittar en enda logisk förklaring för att kunna klara det. Fusket hjälpte mig, så nu ”spelar” jag igen.

Idag när jag vaknade kände jag mig konstig, det brukar bli så när jag har drömt något väldigt realistiskt. Jag tror nästan att det har hänt. Jag kom på senare vad det var, egentligen inget otäckt eller något. Men ändå känner man sig sådär olustig.

Senare idag ska jag ut på en promenad, men inget mer. Känner mig trött och allmänt hängig. Det var kanske därför jag somnade igår kväll med både tv:n på och flera lampor i lägenheten var tända. För att jag kanske borde ta tid och vila mig …

5 kommentarer på “Konstiga drömmar och en vanlig vardag

 1. Fuskar du ;D ♥Brukar göra desamma om jag fastnar. hihi… Det är så underligt när sådana drömmar kommer, tur att du kom på det.Vila behöver alla men hoppas du blir lite piggare sen.Finns alltid här för dig.Saknar och älskar dig ♥

  Gilla

 2. De senaste dagarna har det hänt mig två gånger – att jag bara somnat, helt oplanerat, samt sovit genom natten. Det händer sällan, pga mina tvång. Då måste jag ha varit riktigt trött. Kram ❤

  Gilla

 3. feennyykatt: Haha ja ;D Men det var så förbaskat svårt. Men nu går det bra igen 🙂 Verkligen, de är helt skumma, känns som man har varit vaken i natten, hm eller något sådant …Finns för dig med. Älskar dig ♥♥♥

  Gilla

 4. Y: Okej. Känns det skönt att kunna somna utan att göra tvånget? Dum fråga kanske. Men menar så du inte behöver göra tvånget på morgonen istället? En dum fråga till kanske, men kan inte så mycket om tvång …Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s