9 kommentarer på “Dagens låt

  1. Tack för dina ord!Det är sannerligen surrealistiskt, ochdet går inte riktigt att förklara för andra hur det känns.Känsel har jag aldrig upplevt, och det låter väldigt obehagligt, så jag hoppas jag slipper.Vi får se om psykoserna fortsätter ellerlugnar ned sig, det kan ju bara vara en jobbig period.

    Gilla

  2. Freddy: Det är egentligen inte mycket som skiljer dem ifån. Förutom låt titeln Sacrilege så är det sista meningen i refrängen. På The Lords Is My weapon sjunger hon: And die by the law. Och på versionen i Sevas Tra så sjunger hon: Rise & overcome.Sen är det ju samma med T.R.I.C, den versionen på Sevas Tra är tyngre.Hoppas att svaret blev en lärdom :)Kram ❤

    Gilla

  3. tack för svaret.är nöjd med det:)hittat en annan låt ja älskar med henne nu.my confessin.mycket otep nu.men om du vill.tipsa om några låtar som ja inte har hört med henne.har bar hört debuten.några från andra och breedskivan som ja kallar den och den senaste<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s