Lugnare

Snart är jag klar med städningen, efter lunchen har jag bara två moment kvar. Sängen är fixad och golven är dammsugna. Känner mig lugnare nu, efter morgonens otur … då jag först skulle börja sy på en växa men symaskinen ville inte ge mig sig, den krånglade. Sen började städningen och det första som hände var när jag flyttade sängen så ramlade tre sängben av. Sen drog jag ner en glaslampa till golvet och lyckades få ett sår på foten också. Så irriterad var ju så in i helvete.

Ungefär vid två ska jag iväg med en personal och åka skridskor, tänkte ta med kameran också. Då det är underbart fint ute, solen lyser. Bilder kanske kommer sen.

9 kommentarer på “Lugnare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s