Dödstrött och tankspridd

Är dödstrött … inget har gått som jag tänkt mig idag. Vill just nu bara lägga mig i sängen och aldrig gå upp igen. Så trött är jag, både fysiskt och psykiskt.

Man tankar är lite här och var. En del av mig känner mig misslyckad. En del av mig är avstängd, försöker stänga ute alla känslor, dom känns så övermäktiga nu. Vissa tankar handlar om resor, andra om pengar, vissa saker vet jag inte ens varför jag tänker på. Tankspridd är jag.

Ska se om jag kan vända mitt humör, kanske en promenad med bra musik i lurarna, och sedan film, Harry Potter kanske. Det brukar funka för att få mig på bättre humör, eller tankar.

7 kommentarer på “Dödstrött och tankspridd

  1. Ibland kan det faktiskt vara skönt att inte behöva tänka så mycket och göra något ”hjärndött” som att se film eller mörda lite hjärnceller med musik. Det KAN hjälpa en flyta tillbaka till ytan igen och vid det här laget vet jag att du är för stark för att ge upp:)Kram och kärlek //Snake

    Gilla

  2. Snake: Som du säger, så är det skönt också, att vara tom i huvudet. Som man sällan brukar vara det, annars är det alltid någonting som tar för stor plats. Filmen hjälpte igår också, plus fick jag lite inspiration också :)Tack för att du tror på mig <3Kram <3P.s tror att jag har hört den låten förut faktiskt, åh Goth är så himla bra, tack för länken 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s