Bang bang bang krasch

Känner mig inte alls bra, är rädd för att sova, då jag är rädd för att drömma mardrömmar. Är rädd för att vara vaken, är rädd för att leva. Tappar aptiten drastisk. Mår illa. Och är rädd för allt nästan. Börjar bli paranoid, är rädd för att gå ut. Är rädd för att gå hem, är rädd för att mitt huvud börjar sprängas, trycka sönder väggarna och explodera. Är rädd för att någon övervakar mig. Känner obehaget växa, växa och växa. Snälla, rädda mig någon.

9 kommentarer på “Bang bang bang krasch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s