Jag är själv min fiende

Jag själv är min största fiende. För det är jag som ställer alla höga krav, som ibland är skyhöga, istället för realistiska och mänskliga. Det är jag som säger att jag inte duger till något, det är jag själv som inte ser hur duktig jag är, utan istället klankar ner och säger tvärtemot. Det är hela tiden jag som berövar min egna stolthet. Jag ser alla saker som inte är lika bra, allt ska jag klara. Allt ska bli perfekt. Men vem är perfekt egentligen? Man skulle kunna tro att det är kändisarna, med sina enorma hus, som närmare kan kallas slott. Men säkert är dom också olyckliga, under den fasad av rikedom och skönhet.

Kommer jag någonsin bli nöjd, eller känna mig bra med den personen jag är? Jag vet inte, hela sedan min barndom, så har egentligen kraven bara stigit i dramatiska siffror. Kanske för att jag kände mig tvungen att visa mig stark, på andra sätt. Så ingen skulle misstänka vem jag egentligen var.

Hur ska jag kunna älska mig själv, på riktigt?

10 kommentarer på “Jag är själv min fiende

  1. man är ju sin värsta fiende tyvärr och angående kändisar så håller ja med.dem är skitolyckliga.därför knarkar och dricker massvis me sprit.för dem är trasiga själ.titta bara på kurt cobain.rest in peace.han va ju olycklig och han hatade sej.visste du förresten att han hade ADHD :)<3

    Gilla

  2. Du är en underbar människa och syster till mig, du är fantastisk på många olika saker. Alla är inte perfekta och det kommer aldrig komma någon som just är perfekt.Jag hoppas och tror att du kommer finna svaren snart.Men du är otroligt stark och vacker och jag hoppas verkligen att du kommer kunna älska dig själv på riktigt.Glöm inte att tro på dig själv, och du vet att jag alltid finns här för dig.Saknar och älskar dig, din Fanny ♥

    Gilla

  3. feennyykatt: Tack för dina fina ord, dom värmer och gör mig starkare. Du är också en underbar syster, även fast våra tidigare år var lite mer bråkiga, du vet ;)Så har jag alltid älskat dig, och syster J också såklart. Älskar dig ohört mycket ♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s