Ingen lyckad lördagskväll

Lördagskvällen blev inte alls rolig, eller bra. Min huvudvärk som har varit sen 3-4 dagar tillbaks vill inte ge sig. Har några tankar till varför jag har en mer eller mindre ständig huvudvärk, men jag kan inte lösa det än.

Så jag var grinig, ganska sur, och trött under kvällen, jag gick till sängs redan halv nio. Det kan förklara hur kvällen var ganska väll. Något som faktiskt får mig tokig, är huvudvärk. Speciellt om man har gått omkring med den i flera dagar. Då skulle ni inte vilja sett mig den perioden jag gick omkring, fly förbannad, gnällig och helt körd i huvudet, då jag hade haft huvudvärk i flera veckor.

Vaknade nyss, och just nu är det bättre med värken, så jag njuter av den stunden.

7 kommentarer på “Ingen lyckad lördagskväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s