Dagens låt

Dagens låt, Otep – Blood Pigs. Otep har en speciell plats i mitt innersta. Framförallt med tanken av hur mycket musiken hjälpte mig när jag var inskriven på psyket. Musiken hjälpte mig att stå ut, alla tankar, tystnade och jag kände mig lugn. Ni som inte vet, tatuerade jag in Sevas Tra loggan, strax efter jag blev utskriven. Så ja, Otep är speciella för mig.

4 kommentarer på “Dagens låt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s