Status av det pågående projektet

En början av porträttet av Stieg Larsson

För två/tre dagar sedan började jag med projektet som bottnar av Stieg Larsson, hans liv, författarskap, journalistiken och politiken. Och det går framåt i en snabb takt, oftast kan jag inte släppa det jag gör, och tankarna finns det nästan hela tiden. Jag arbetar metodiskt, med information, reflektion och observation, för att göra en sån sann bild av honom som möjligt. Han förtjänar det, det här är alltså inget slarvarbete. Just nu har jag samlat ihop en hel del material, utifrån grundmaterialet jag skrev ut från Wikipedia. Jag håller på att teckna porträtt och skriver anteckningar. Jag tänker använda alla mina starka sidor, och skapa något nytt och konstnärligt av hans liv. Jag gillar verkligen det här arbetet, tänk om jag kunde jobba så här, mer med konst. Vem vet, någon gång kanske jag kan det, när jag kan tygla det, och mitt känsliga liv.

3 kommentarer på “Status av det pågående projektet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s