Mitt huvud sväller av inspiration

Mitt huvud sprängs, jag har så mycket idéer som susar runt. Jag har en vision, eller flera visioner om projektet jag arbetar med nu. Förhoppningsvis när det är klart, om jag är så pass nöjd med det, så vill jag ställa ut det. Känner på mig att det här kommer bli något fantastiskt, det bästa jag kan ha gjort hittills.
Projektet baseras på Stieg Larsson som jag nästan är besatt av millennium serien och hans egna liv. Min vision av framställningen är fortfarande i process, men jag har väldigt många idéer redan. Tanken är att jag ska använda alla mina starka sidor i kreativiteten: måla, skriva, fotografera och designa.

Det här tecknet betyder att jag är en riktigt konstnär: När inspirationen kommer, så glömmer jag allt annat runt omkring mig. Skulle säga att jag låser in mig i ett rum, lämnar bara det när jag måste, är uppe sent om kvällarna och även om natten och arbetar.
På ett sätt är det lite jobbigt, att känna huvudet svälla. Men jag är glad, för att inspirationen har hittat tillbaks

5 kommentarer på “Mitt huvud sväller av inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s