5 kommentarer på “Dagens låt. Och en nästan bortglömd låt

  1. sv; åh. jag skulle gärna vilja praktisera på ett katthem här i närheten, en second hand-butik eller kanske hälsokost. det känns som om att det måste vara något jag är ”intresserad” av för att jag ska orka komma igång med något. så jag hoppas att det går att ordna en praktikplats på något av ovanstående ställen.

    Gilla

  2. Jackie: Okej. Förstår vad du menar. Känner precis likadant, om man ska gå till ett ställe, där man ska vara rätt så mycket är det ju viktigt att man trivs där. Hade en praktik där jag vantrivdes. Usch. Nu är det bättre .. Hoppas att du får en bra praktik, ta hand om dig. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s