En stadstur random inlägg

Fina saker

Stadsturen slutade väldigt lyckad. Egentligen är jag inte så förtjust att gå runt på stan, speciellt inte om jag ska handla kläder. För det är så förbaskat svårt. Men idag gick det fort och jag hittade allt jag var ute efter. Och till bra pris dessutom. Ett par Lewis jeans för mindre en häften av priset och en snygg kofta. Plus hittade jag det andra också. En glad jag är jag nu.

Detta blev ett random inlägg, haha dom kommer, men väldigt sällan. För mitt liv annars är ju inte särskilt random.

10 kommentarer på “En stadstur random inlägg

  1. Jo jag tycker inte heller om att handla kläder i synnerhet inte till mig själv för DET är svårt att se framför sig ”Hmmm kommer detta se bra ut eller inte?” MEN jag kom över två Levi's 501or för 185 spänn på Tradera:)//Snake

    Gilla

  2. Jackie: Okej. Men vad skönt att du hittade det du skulle! 🙂 Annars brukar det ju vara så om man är ute efter något så hittar man det aldrig, och tvärtom. Och jag hoppas att du också haft en fin dag. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s