Denna dag

Efter jag precis varit ute på min morgonpromenad så är det en hel del till som ska göras idag. Städa, som inte är av min fria vilja. Men sen ska jag till city. Där jag har en hel lista av saker att göra, ska leta efter flera klädesplagg som verkligen behövs nu. Strumpor som är en känd förbrukningsvara hos mig … ska även försöka hitta ett par jeans och hoodtröja. Sen är det även ett par andra saker som ska fixas, men får se hur mycket jag hinner idag, angående tiden och så.

5 kommentarer på “Denna dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s