People = Shit

Var så förbannat arg igår kväll, kan inte skriva anledningen till det här. Men jag var så arg så att jag tog på mig joggingskorna, satt på Slipknot på högsta volym i lurarna och sprang skiten ur mig och hela världen. Det hjälpte, så jag slapp en ångest-kväll, som det kan bli om jag bär en ilska för länge. Jag är fortfarande arg, men inte så mycket så jag kan inte kan hålla mig i schack.

11 kommentarer på “People = Shit

  1. Freddy: Okej. Ja den låten är bra, speciellt om man ska ska orka springa som en tornado.Tycker själv att skivan IOWA är bra, men dock har jag inte hört något annat. Men kan tänka mig att det blir samma sak. Tradigt liksom, eller har jag fel?Jo, många människor är idioter. Men inte du 🙂 ❤

    Gilla

  2. Varsågod! 😀 Vad bra att du är nöjd med den, Det ska man vara över det man gjort ^^Hah, äntligen hittade jag ett kommentarsrutan! Har inte hittat den förren nu 😛 …sega jag! x)Jodå, ja precis från studentboendet till lägenheten. Jadu ska gå på Konvux först, ska söka in till hösten på Chapmans gymnasie. Kanske frisör, eller fortsätta på samhäll 😛 Jadu, vet faktiskt inte. Böckerna ska vara typ spännande att läsa ialf. Gillar ju vampyr böcker. Sen vet jag inte 🙂 Brukar chansa när jag köper/lånar en. Jodå, brukar skissa det jag känner för just då. Är det svart runt om kring så blir det svart på skissen, är det ljust så blir det allt möjligt ^^ Aha, men porträtt är också roligt att skissa. :)Jo sant, å då är det tankarna som styr vad man skissar lite smått. Va bra! 🙂 Tack. Jo jag gillar rengbågar, plus hello kitty, skateboard å shoppa. Så det där passade kanon haha ^^Jo precis 😦 Ja det är de verkligen. Jodå, men så är det lite till och från! Aw vad jobbigt. Men bra att det lugnat ner sig med. Jodå min vecka har varit helt okej, väldig stressad vecka. Speciellt igår var det stressigt! och idag kommer det nog bli det med.Haha ja men frågor är bra 😀 Ja, men den är svår att hålla så man gör den i 30 dagar. Oftas avslutar man utan att man tänker på det haha 🙂 Men denna gång ska jag följa den från början till slut ^^Ja gör det! 🙂 Folk gillar ju att veta vem man är typ 😛 Och så är det ganska roligt ändå! Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s