Bad afternoon

Som rubriken lyder, en dålig eftermiddag. Har verkligen hamnat i en svacka. Såklart kämpar jag, så enkelt ger jag inte upp, även fast jag skulle vilja lägga mig ner och dö. Så påminner jag mig själv om att det finns saker som är värda att leva för. Den här känslan i kroppen … ruinerar mig. Att känna obehag, oro, ångest i en sån hög skala släcker all energi. Jag blir lätt grinig och känner att allting är hopplöst. Kraften till att hålla iväg tankar är inte i min besittning just nu. Jag försöker helt enkelt att känna saker, det jag tänker på. Försöker att inte mota iväg saker, jag närmare hatar att känna känslor så starkt. Men jag tror det är nyttigt för mig i dagsläget.

7 kommentarer på “Bad afternoon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s