Självskadefri i 38 dagar

En yngre beslutsam jag

Även trots ett återfall igår, så räknade jag dagarna emellan: cirka 38 dagar. Det kanske inte låter mycket för en annan, men att jag klarat mig mer än en månad är otroligt stora framsteg hos mig när det gäller mitt självskadebeteende. Nu gäller det att stryka gårdagens händelser och fortsätta att sikta framåt. Även fast jag trodde att det skulle vara sista gången jag skadat mig, så känner jag mig inte besviken längre. Jag gjorde mitt bästa, även igår. Att finna styrkan igen, det ska jag göra. Livet är för dyrt att förlora.

9 kommentarer på “Självskadefri i 38 dagar

  1. jättebra jobbat siz,du blir starkare för var dag som går visst man faller men då är det bara att ta sig upp igendu är på rätt väg i alla fall

    Gilla

  2. Snake: Det är det verkligen, och det du säger är sant. Måste bara lägga till att om du inte funnits med i min livsbild kanske jag inte skulle stått där jag varit nu. Tänker på dig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s