Oälskad …. bortglömd, orrätvisa

Något som får mig att känna mig oälskad, eller bortglömd: är när folk inte tar hänsyn till mina svårigheter, speciellt om de vet om det så väl. Idag är det en sådan dag, känner mig oprioriterad. Bortglömd. Och det får mig i andra hand känna mig ledsen, men även avundsjuk. Varför glömmer dom mig? Men mot andra håller man en snäll ton. Bitterhet cirkulerar kring mig.

För att specificera det jag skrivit, så ni läsare ska förstå: personalen igår har missat flera viktiga punkter på min dagplanering, så jag har fått stå ut med flera förändringar, som jag inte ska behöva råka ut för. Meningen med en planering är att det som står även ska stämma. För att vardagen ska bli så lugn och tydlig som möjligt.

Nu löser sig förhoppningsvis allt ändå, nu när eventuellt rätt person för fram ett meddelande. Men jag känner mig ändå orättvist behandlad, det har jag även rätt att känna.

8 kommentarer på “Oälskad …. bortglömd, orrätvisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s