Kaffetanten med ADHD

Känns som jag inte klarar av att hålla uppe mina ögonlock, men ändå gör jag det …
Igår kväll var jag hyperspeedad, hoppade omkring i rummen som en femårig grabb med ADHD. Visserligen har jag ju ADHD själv, men att vara så överaktiv var länge sedan jag var. Herregud, var ju liksom överallt, världens tornado … Som tur bad jag om hjälp, en Sobril och promenad med personalen hjälpte mig, så jag hade en bra resterande kväll och natt.
Men såklart så sliter sådant på mig, så idag är jag trött, väldigt trött. Idag kommer jag bli världens kaffetant.

4 kommentarer på “Kaffetanten med ADHD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s