Ny skivor till min musiksamling

Som det ofta brukar bli när jag går till skivaffären hittar jag fler än bara en skiva. Denna gång hittade jag fyra skivor för 220 kronor, ett bra pris. Alla var begagnade. Annars är nya skivor väldigt dyrt, i alla fall om man köper dom nya genom Sverige. Anyway, skivorna jag hittade var:

Marilyn Manson -The Golden Age of Grotesque
Fear Factory – Demanufacture
Madder Mortem – Desiderata

Walls of JerichoAll Hail the Dead

2 kommentarer på “Ny skivor till min musiksamling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s