Stingslig

Något som irriterar mig är den förbaskade diskhögen som bara växer, ändå diskar jag, men ändå växer den. Kanske är jag så stingslig för att jag är trött … antagligen.
Det känns i alla fall skönt att veta att det är den sista dagen på jobbet den här veckan, känner att jag behöver helgen. Vila upp mig, samla energi. Energin som jag inte har mycket av. Nu, kaffe.

2 kommentarer på “Stingslig

  1. Snygg heder och design du gjort :)Vill också ha såna där länkar länst upp på hedern så man kan klicka in på olika sidor där det bara står enbart om det som länken heter. Men hittar inte hur man fixar det! x)sv; Låter awesome, Dock vet jag inte vilka dom författarna är direkt. Lite dålig koll på vad dom heter om jag inte har boken framför mig. Men mina favoritböcker är hemma i Göteborg så lite svårt. :PJa okej, jo då passar det ju bra! Om man aldrig får nog av böcker. Gillar också att läsa, Om man hittar något bra! ^^Jodå, med lägenheten har det gått framåt. Ialf med att skriva på ett kontrakt! Men nu får jag vänta till onsdag eller torsdag nästa vecka då jag ska hämta nycklarna och sen köra dit grejer från studentrummet i Värnamo. Sen kommer min mamma å pappa med lastbilen med grejer hemifrån på söndagen ^^Så det är det jag väntar på nu ialf! 🙂 Aha då var det som mig med då, började där men på allvarligt vid den åldern med! ^^Jadu, jag skissar ju allt möjligt från djur till människor till seriefigurer som tex simpsons, Eller så skissar jag bara något av egen fantasi. Själv då? :)Tack du 🙂 dock har jag ändrat den igen som du kanske sett? Men har varit borta ett tag! Har inte mått så bra, Det känns som om jag gick under ett tag! Kändes även ibland som om jag levde på 1850 talet då vi kvinnor inte har nån rätt att säga det dom tänker och tycker, haha x)Men mår lite bättre nu ialf ^^Hoppas du haft en bra vecka 🙂 Ska du göra något roligt i helgen?Kram

    Gilla

  2. Tette: Nämen tack så mycket 😀 Är själv ganska nöjd 🙂 Okej, va bra att det går framåt och så. Du flyttar alltså ifrån studentboendet, kommer du gå i skolan någon annanstans? Vilken linje i sådana fall? :)Men vad föredrar du att läsa, ungdomsböcker, romaner, fantasi, serier, eller något annat? :)Okej, nice att du går så mycket i skissväg. Själv älskar jag att göra porträtt, som också är det vanligaste jag brukar göra. Men ibland kommer även annat i tankarna :)Japp det har jag sett 🙂 Headern ser bra ut nu också, gillar regnbågen du fått med, hihi 🙂 Haha, så känner jag ibland också. Som kvinna får man hålla käften 😦 Tråkigt att det ska vara så ibland 😦 Men men. Skönt att du mår bättre :)Veckan har varit hyfsad, lite upp och ner. Min ADHD har ställt till det en del. Ikväll har jag hoppat omkring som en femåring grabb med ADHD 😛 Men nu har det lugnat sig. Hur har din vecka och helg varit? :)Det blev många frågor denna gång 😛 Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s