100% duktig och cool

Under gårdagen var jag till IKEA. Efteråt var jag 100% överbelastad i huvudet. Men sen ska jag även få en applåd, jag och personalen gick till Subway för att ta ett mellanmål. Det var första gången jag åt där, och kan ju inte säga att det var lätt, jag som har Asperger, är trött och ska kunna bestämma vad jag vill ha, och det fanns för mycket att välja på, i min åsikt i just då. Om det skulle ha varit för 5-2 år sen skulle jag drabbas av en helvetes panik. Vad jag ska jag välja … Hur ska jag göra?? Men jag löste det den här gången utan att känna någon särskild panik eller ångest. I’m cool.

4 kommentarer på “100% duktig och cool

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s