Idag: The Girl With the Dragon Tatto

Så vad blir det idag? Bio. Ja, till slut ska jag se på den amerikanska Män som hatar kvinnor. Jag har velat om jag ska se den eller inte fram och tillbaks. Men jag drog det sista strået då jag fick reda på att Trent Reznor, en av mina favorit artister och förebilder har gjort soundtracket till filmen. Nu återstår det och se vad jag tycker om filmen. Anledningen till jag tvekat är som många andra tvekat, hur blir filmen utan Noomi Rapace som Lisbeth Salander? Men många som sett filmen säger att den amerikanska versionen är bättre. Men som sagt, det återstår och se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s