Knäppa drömmar och piercing

Två nätter i rad har jag drömt om att jag piercat kinderna, men det är ju skillnad när man drömmer eller om det faktiskt skulle ha hänt på riktigt. Allt blir så fel, eller man kanske ska säga knäppt när man drömmer. Idag kommer det i alla fall ske, jag har längtat efter att pierca mig.
Men först ska jag jobba och veckohandla. Tjugo över fyra bär det av, när man väl är i stan ska även biobiljetter till The Girl with the Dragon Tatto bokas.

En kommentar på “Knäppa drömmar och piercing

  1. HejJag heter Joanna och är 23 år men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är llika värda oavsett bakgrund.Kör även en stor veckans blogg tävling nu där du har chansen att bli länkad inför mina 300-600 unika läsare/dag så kolla gärna in min blogg:)kramPs. du kanske tom vill göra ett bloglovin byte?:)Ps. Finns flera tävlingar med fina priser också:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s