Trött, trött, trött. Och trött.

Är så fruktansvärt trött, äckligt trött. Jag försöker att komma in i rätt rytm igen. Men sömnen krånglar verkligen nu. Igår gjorde jag kanske en dum sak. Jag var redan trött vid halv sju på kvällen. Så jag tänkte lägga mig och vila ett tag. Tyvärr somnade jag istället om ett bra tag. Sen när jag skulle lägga mig igen kunde jag knappt somna. Idag när jag vaknade borde jag känna mig utvilad, som jag ändå sov hela natten när jag väll hade somnat. Men istället vaknade jag med ett lätt illamående och helt kraftlös. Varför kan jag inte bara få sova ut ordentligt … Det är riktigt slitsamt att vara vaken hela dagen och vara trött största delen av tiden.

Snart ska jag ha ett psykolog möte, kanske borde ta upp det då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s