Samtal med psykolog den 9/1-12

När jag redan gick ner och knackade på kändes tröttheten, och jag var inte riktigt med under mötet. Men jag tog ändå upp det där med min rubbade dygnsrytm. Eller som börjar bli det mer och mer. Vad finns det att göra då? Jo, att vrida tillbaks klockan. Fast åt motsatt håll vad andra kanske brukar göra. Jag bävar för att vara uppe till 10 ikväll. Igår klarade jag knappt halv nio. Men att gå upp så tidigt som jag har gjort under en längre tid börjar tära på mig. Så vad har jag för val?

Annars så konstaterande vi att impulserna har släppt, som vi pratade om förra gången, då det var ett problem. Sen var det inte mycket mer att nämna. Livet går åt rätt håll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s