Ur gängorna

Trötthet och stress är ingen bra kombination. Inte alls. Stressen är bara den
förödande … Igår var det en tuffare dag en vanligt, det var så länge sen jag har haft röst hallucinationer. Har nästan glömt hur hemskt det är. Det där ständiga gnagandet i huvudet.

Det som är postivit är det att jag faktiskt vet vad det är som ställer till det. I minst en och en halv vecka har jag fått 2 timmar för lite sömn varje natt, kanske inte underligt att mitt huvud kolappsar till sist. Men också, på grund av det så är mina vardag rubbad vad det gäller tiderna. Jag har ofta sjukt lågt blodsocker när jag jobbar, då jag äter frukost så tidigt. Klarade inte av jobbet alls igår. Tog medicin för natten igår kväll. Det hjälpte knappt, men om jag tar den några nätter till kanske jag är tillbaks i gängorna igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s