Planerna för dagen

Planerna idag är att såklart, att gå till jobbet. Men efter det få en lyxstund. Nämligen frisören. Under eftermiddagen ska jag ringa och beställa tid till piercingen. Hoppas att det löser sig, var nära på att göra det igår men det verkade svårt att få en tid. Så jag ringer och bokar idag istället. Under kvällen ska jag verkligen försöka att ta det lugnt. Gör det så sällan, av två anledningar. Den ena är att jag är rädd för att vila. Det är då alla onda tankar kommer. Och jag har så svårt att börja koppla av. Jag gör hellre saker hela tiden. Men som slutar med krasch, som man inte kan göra saker konstant.

Jag vaknade idag av små tankar från kvällen igår. Man skulle sett mig. Sluddrade som jag hade supit, vinglande omkring och jag vet inte vad. Min kontaktperson var här hela tiden, tills jag låg i sängen. Herregud säger jag, vad tablett påverkad jag var.

4 kommentarer på “Planerna för dagen

  1. Njao tror som dig men ja hoppas får man göra! :]Haha då är vi två om den tanken om att ”spy på mammas sida” Jo det är sant! Dock ska jag vara glad, Min pojkvän släkt innehåller 40 personer blandat från både hans mamma å pappas sida! å jag klagar på min lilla! 😮 men man klagar nog alltid på något 😛 I julklapp? Fick jag mest kläder, pengar å småprylar som typ en mixer! Vad fick du själv? :DNjao man borde inte om man inte vill ^^ Håller med, Festa är inte det roligaste alltid ialf! Men jao, dom bakade ur tråkigt nog! Jodå klart det finns andra sätt att fira nyår på :DÅh segt, har jag med ibland! Det beror oftas på personerna.Varsågod! Tack 😀 Haha precis så man blir ju trött av alla tjaten, Vi skulle ha varit döda redan nu isåfall för jorden skulle ha gått under i maj eller om de var juni/juli någon gång förra året! Haha jo, men men man får vänta å se 😉 Jag tror inte på det, men kanske lite rädd om att det kan hända! Men inte rädd ändå men ja :]Okaj 🙂 Något annorlunda man kan göra på Sims 2 Castaway än andra spel? Som Sims 3?Nja, jag har inte spelat så många olika, Bara Sims 2 och 3! Men ska köpa ett annat sims spel senare denna månad, Har du något tips? 😀 Hoppas du har haft det bra, Har varit lite seg på att svara det senaste! Kram

    Gilla

  2. Tette: Hehe det gör inget med sent svar 🙂 Har också varit seg 😛 Släkten ja, pust. Den ena är värre en den andra :PJag fick böcker jag önskat mig, två skivor, kaffebryggare och lite därtill. Harry Potter boxen givetvis :)Ne man vet ju aldrig säkert … men tror att det kommer dröja ett bra tag till, hehe. Får vi hoppas på ;)Åh, har du missat Sims 2 Castaway? Svin kul är det. Man är skeppsbruten på en ö, så det är mycket annorlunda med det spelet. Rekommenderar det :)Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s