Ny konst – porträtt av Jarboe

Inspirationen sjöng inom mig igår kväll, så underbart. Efter jag lyssnat på min favorit sångare Jarboe, under större delen av dagen igår, så började jag teckna ett porträtt av henne. Resultatet blev detta, måste säga att jag är nöjd, också ganska chockad över hur lite jag brukar teckna. Men efter varje målning/teckning blir det nästan alltid bättre en den förra. Wierd.

4 kommentarer på “Ny konst – porträtt av Jarboe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s