Trött, men är på rätt väg

Nu är jag hemkommen från veckohandlingen. Det har varit svårt två veckor i rad.
Som jag är helt körd i kroppen vid den tiden jag handlar på. Idag klarade jag det, personalen följde med in. En trygghet. Efteråt ger jag mig själv en liten applåd (belöning för att jag är duktig och fixade det, kan rekommenderas att testa).
Jag har varit väldigt trött ett tag, men så är det. Mina humörsvängningar. Jag har ju inte bara Asperger, utan också ADHD och Cyklotymi (liknar bipolär sjukdom). Alla de tre ställer till det i vardagen. Humörsvängningarna går i perioder. Men de svänger inte lika djup och högt längre. Som är skönt.

Den här veckan är det ganska mycket känner jag, kanske blir så att jag avbokar vissa saker. Vill inte bli helt utbränd. Men tror det är sunt, när man säger att man faktiskt inte orkar. Men vi får se, lite mer krafter kanske kommer tillbaks.
Nästa sak idag blir ett samtal med kontaktpersonen, men känner att det inte finns mycket att prata om den här gången. Saker känns helt ok och bra.
Ännu ett bevis att jag är på rätt väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s