Jarboe, en fenomenal sångare

Jag har gillat musik väldigt länge, och det är ett stort intresse. Jag lyssnade inte på Metal som jag gör nu för det mesta. Men det som har hängt med är jag nästan bara lyssnar på Female vocalist, alltså när tjejer sjunger. Utan någon speciell anledningen egentligen, det har bara varit och blivit så.

Min favorit sångare är Jarboe, inget klassar henne. Eller jo, kanske om man frågar någon annan.
Det jag älskar att hon gör är hon inte bara sjunger, hon kan även använda sin röst som ett eget instrument. På många av hennes egna album sjunger hon inte ens, utan gör utav sin röst en helt unik låt. Ja, som ett instrument.
Jarboe var med Post-punk bandet Swans under en tid. Det var där jag hittade henne först. Låten I Crawled är en kär favorit, låten är sjukt bra men Jarboes röst är fenomenal.

2 kommentarer på “Jarboe, en fenomenal sångare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s