Madder Mortem, ett band att lägga på minnet

Jag fann detta band genom en slump. Madder Mortem, är ett norskt Female fronted, Progressive metal band.
Ju mer jag har lyssnat på dem ju mer verkar jag gilla det. Jag älskar sångarens röst, och jag stor förtjust i de stunderna som saktas och trummorna just där. De har hållit på sedan slutet av 90-talet och senast har de släppt en EP 2010 som heter Where Dream & Day Collide. De har blivit mjukare genom åren, från början tycks de vara mer Doom metal. Men jag gillar dem nästan mer som nu. Ett musiktips för er som gillar det hårdare alfabetet.

2 kommentarer på “Madder Mortem, ett band att lägga på minnet

  1. Jo dom ska ju krångla hela tiden nästan! Sjukt störande, Hoppas dom blir bättre på det nu i år 2012. Men antagligen inte men man kan hoppas ^^Ohja, släkten är ju det! Iallafall på mammas sida och farmor x] Men vad ska man göra liksom? Men skönt att ni firade julafton utan släkten ^^Jodå är nöjd med julklapparna, Men den bästa får jag typ i morgon :3 Aw! Jag som ville ha haha, Men njao förstår hehe :)Aha trist! Du borde börja med det. Det är trevligt att fira nyår! Dock är mina kompisar tråkiga här i Göteborg :/ Försökte att få tag på någon fest, så fick man de men sen så velade dem flesta å sen bara ”Nehe vi skiter i det” typ så 😛 Så blev att man satt hemma och söp med pojken, pappa å farbror! Sen kom pappas nya som jag aldrig träffat innan som är här nu med! <_< Men jag hoppas du hade det bra igår 😀 å Gott nytt år på dig! Haha precis, så varför skulle det just hända den 21:a december i år? Isåfall blir jag helt paff om det skulle inträffa. Men nä tror som du, dröjer väl ett tag till ^^ Men försår inte vad dom bablar om helt ut bara om undergången typ men ja, Vet du? :PKram

    Gilla

  2. Tette: Är tveksam, de blir ju aldrig bättre, så varför skulle de lyckas nu :/ Men man får hoppas :)Släkten på mammas sida spyr jag nästan på, men på pappas sida är de helt underbara. Tur att man har bra släkt på en sida :)Vad fick du? :)Jo kanske man borde med det. Men gillar inte att festa, eller så. Men det kanske finns andra sätt att fira på. Men har jag svårt att umgås i grupp. Men men. Detsamma gott nytt år 😀 Haha, ja … de säger 1-2 gånger varje år att världen ska gå under ett speciellt datum. Antagligen skriver de om sånt får att få gång en diskussion eller något sådant … ärligt talat vet jag inte. Om man tänker logisk sätt kommer det dröja skit länge. Om inte en meteor slår ner eller något 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s