4 kommentarer på “Foto: Den blödande horisonten

  1. Jajamen 😀 Favorit te då? Jo precis ^^ Jadå den har jag hört talas om och sett på en gång. Tycker den är lite hemsk 😛 Ajdå, Inte bra det! Varför var du på dåligt humör då? Finns om du vill prata om det!? (=Jadu i lördags blev det restaurang, dubbel dejt typ, och en till kompis som ”flög” med på middagen 😛 å i söndags firade vi våran halvårsdag och var hemma hos hans bror och hans fru och spelade sällskapsspel! Så min helg var toppen! Minus massa bråk å spydiga ord från honom :/

    Gilla

  2. Tette: Oj oj svårt att välja 😛 Men jag fördrar fruktigt te, men även kryddstarka också 🙂 Vad har du för favorit? Det blir så ibland bara, mitt humör är inte direkt pålitligt, svänger mycket. Men det är bättre nu. Tack <3Åh vad bra! Hur ska de fira julen? 🙂 Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s