Som något någonsin skulle bli perfekt i en värld av smuts

Kan väll inte påstå att allt är så perfekt som jag skulle
låta vilja det vara  … och som det
någonsin skulle bli det
.

I några veckor har mina impulser bara blivit starkare.
De tar tyvärr upp för mycket av mitt liv för tillfället.
Jag borde inte tillåta det .. Så ska försöka få ihop några
saker, lappar, block. Som kan bli ett hjälpmedel för mig.
Nu när julen närmar sig och allt, så börjar mitt liv flippa ur mer
och mer.
Det var absolut inte det här jag ville.

10 kommentarer på “Som något någonsin skulle bli perfekt i en värld av smuts

 1. Åh ja sånt är segt när man inte hänger med i svängarna :/ Hoppas det blir bättre.Jotack det är väl okej med mig! Galet trött bara men det går. Gör du då? Bara så du vet förresten har jag bytt blogg till Misstette ^^ Kram

  Gilla

 2. men du kommer igen det vet vi ju för du är stark min vanjavitoch tack för paketet vill öppna det redan nu men måste vänta till julafton//sofie

  Gilla

 3. Tette: Jo det är sjukt svårt och segt. Men ska prata med läkaren, tror att det är min förbaskade ADHD som ställer till det :(Skönt att höra, men trött är ju mindre roligt att vara. Sitter och kollar bloggar och dricker te 🙂 Ska sen se Luftslottet som sprängdes :)Vad gör du då? Okej, bloggen ser bra ut :)Kram.

  Gilla

 4. Jackie: De är det verkligen, blir tokiga på dem. Driver mig till självskadebeteende och destruktivitet. Men ska prata med min läkare idag, som tur är. Får se om han kan göra något :/ Jo lite färger finns det dansade kring mig lite överallt, hoppas att det finns färger runt dig också?

  Gilla

 5. åh. hejja färgerna. jag har faktiskt också färger runt om här hemma; te, katten, skrivblocket och mian lodalens krönike-bok. alldeles strax film. ^^oh. jag ska hålla tummarna för att läkaren kan hjälpa dig på något vis. jag har fått ändra i min medicinering och hoppas på ett mirakel. hejja.

  Gilla

 6. Jo förstår dig! :/Usch då, men ja gör det dom kanske har någon lösning ^^Jo precis! Men nu är jag ganska pigg. Har fått riktig sömn nu och inte vaknat ett antal gånger^^ Låter trevligt 😀 Te är gott! Hm vad är det för film/serie? 🙂 Jadu jag gör inte så mycket. Ska nog snart äta frukost ändå och bloggar lite jag med i väntan på att han går från skolan sin 😛 Ska du göra något roligt i helgen då? 🙂 Tack ska du ha :)Kram

  Gilla

 7. Jackie: Bra att du har det, det behövs :)Jo, det blev ändring på medicinering, men har inte börjat med den än … och vet inte när som det verkar vara lite problem kring det.

  Gilla

 8. Tette: Japp te är gott 🙂 Åh, mellinium serien menar du?Det är filmerna från Stieg Larssons böcker, Män som hatar kvinnor, om du känner igen den? Det blev inget speciellt i helgen, var snarare på dåligt humör, men men :/ Vad gjorde du i helgen då? :)Hoppas att din blev bättre en vad min var. Kram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s