Fokusera i en snurrig värld

Fokus, fokusera. Men hur ska jag lyckas med det?
För några veckor sen tog jag en överdos, igår fick jag
reda på att min familj har det krångligt, och idag
fick jag reda på att en nära vän har väldigt, väldigt jobbigt.
Så känslorna snurrar, som gör min vardag mer snurrig en vanligt.

Ändå så har jag lyckas att behålla mitt lugn, mycket är därför
jag prioriterar bort mycket och vilar mer en vanligt.
Det som är viktigt nu är att jag fortsätter att ta hand om mig själv,
att tänka på vad jag vill och klarar.
Men läget är stabilt.

8 kommentarer på “Fokusera i en snurrig värld

 1. jag försöker också fokusera på ”mig”, ”jag” och ”jag önskar”. det är svårt många gånger. men det ger en hel del när det lyckas.jag vet inte om jag törs kalla mig för ”poetisk”. men jag gillar hur ord går att arbeta med. det är riktigt häftigt med ord. faktiskt.

  Gilla

 2. Ja, det är ju viktigt att vara öppen, men samtidigtkänns det som att jag ”ljuger” för er, om jaghåller undan viss information.Ja, jag gör den helt själv, jag skriverbara in en massa koder på både kodmallen och stilmallen, kan inga design-program.

  Gilla

 3. Jackie: Okej. Jo det är sjukt svårt ibland. Men man får träna sig, antar jag.Som du säger, det ger mycket. Du kanske är en tänkare då? Som gillar att använda ord. När jag läser din blogg, ser jag dig så. Men vet inte, känner inte dig men i alla fall.Ord är häftigt, fint, allt möjligt. Beror på vad man gör med dem.

  Gilla

 4. Eriiza: Jag ser det inte som något negativt att ”ljuga” vid det tillfället, för vissa saker är privat, eller så vill man bara hålla det hemligt. Okej, vad coolt. Har själv hållit på med det mycket förr.Nu känns det ju som de flesta använder sig av bloggarnas design/hemside program eller designprogram. Du är riktigt bra på design 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s