Känsloutbrott av och över Asperger

Igår på väg hem efter filmen var mina batterier av energi slut.
Paniken, ångesten och frustrationen tog över.
Att veta att jag alltid kommer ha mina diagnos problem knäckte mig.
Orättvisan över jag alltid kommer att ha svårt med intryck …
Ilskan av att andra fixar det, men att jag inte kan njuta av saker så mycket
som jag skulle vela.

Ibland skulle jag bara vilja falla ihop på marken, gå under jorden och
sluta existera.
Självmedveten gör ondare en någonsin, då jag vet att det inte tjänar till.
Det spelar ingen roll om jag väljer att skada mig, för nästa dag är problemen
där igen.
Så ge upp är inte en lösning längre, inte ens om det vore för en sekund.
För jag är en fånge i mina problem.
Men det jag kan göra är att leva utöver det.

4 kommentarer på “Känsloutbrott av och över Asperger

  1. det är hemskt att vara fånge under mörkret som vill trycka ner en.aspergen kommer du aldrig bli av med, och det suger rejält!!kunde man bota det så skulle jag vara lyckligare och du skulle äntligen må bra igen.det är så konstigt med våran ångestvi vet ju inte vad den beror på, varför har vi den?och varför får bara vissa denna ångest?svåra frågor, jag vet.men tillsammans är vi i alla fall starka/sofie

    Gilla

  2. Jag tror att det gäller att helt enkelt lära sig leva med det. Acceptans är så jävla svårt, jag vet. Säkerligen är det också viktigt att förklara för vänner, familj osv om ens svårigheter. De kanske kan ta lite extra hänsyn till vissa saker, så att det kan bli lite lättare när man umgås.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s