11 kommentarer på “Tack till mina läsare

 1. Det är alltid intressant att läsa om andras liv och deras kamp. =)Det där med frikurser skall jag ta upp med F-Kassan nästa vecka, får se vad de säger.Nu har jag en underbar läkare som jag fick behålla sedan jag bodde på behandlingshem.

  Gilla

 2. Förstår dig precis. Att bara se kommentaren i en inloggning gör en lite uppspelt. Mitt ego älskar när man få kommentarer, tyvärr händer det inte så ofta hos mig :S

  Gilla

 3. Haha ja x) Inte alltid lätt å förstå förkortningar 😛 Men jodå det hade vi ^^Helt otroligt att inget tåg var försenat! När jag reser är det alltid sent 😛 Men bra att resan gick bra 🙂 Skönt det, jag själv ska dit på återbesök den 2:e Januari 😛 Men tror jag ska ändra den tiden, vill ju vara med pojkvännen på lovet! x)Jo jag håller med dig om det! Men jag hade fått en ny ”tant” där :PJo, det är ju det :/ Nae man vill ju inte det. Men vi alla bråkar med allt å alla egentligen! Men inte kul å bråka med honom! Hatar det verkligen men ibland måste man säga ifrån typ..Jodå det tror jag med 😀 Jo alltid bra å vänta med sånt eftersom det sitter kvar på en hela livet ut. Och även då :PJa jag älskar tatueringar med. Det är snyggt! Jadu, vet inte rikgitgt vad jag vill ha men det får vi se när den första kommer 😀 Nice! Jag själv vill ha lite överallt. Vad vill du själv ha för tatueringar förutom den på bilden? 🙂 Kram

  Gilla

 4. Eriiza: Tycker också att det är intressant 🙂 Och det är bra att de kommer fram, för att öka förstålsen. Och jag fördrar bloggar som har en mening bakom.Det blir ju så mycket ärligare då.Åh, vad skönt att du har en bra läkare nu. Saknar faktiskt min läkare från BUP, konstigt för mig att jag saknar en läkare. Men den som jag har nu är duktig, så det funkar för mig med.

  Gilla

 5. är inte ann kvar längre?minns att jag oxå hade ann på bup, fick träffa henne flera gånger eftersom jag mådde så pass dåligt.älskar att se dig utvecklas här i bloggenokej iblnad går det bakåt men då finns vi andra läsare här och hjälper dig upp igen//sofie

  Gilla

 6. Sofie: Hm .. jo jag tror Ann är kvar där. Men inte säker.Hon var bra. Älskar dig också, är så stolt över dig. Vet att du har mat demonerna kvar, men dom ska försvinna … nån gång i alla fall. ❤

  Gilla

 7. Tette: Jo hehe är också förvånad, för sj ska krångla nästan varje gång för mig med.Men det är skönt när de inte gör det :)Okej 🙂 Hm … just nu vet jag inte vad jag vill ha 😛 men det brukar dyka upp nån ide till slut :)Det var ju inte länge sen jag tatuerade mig så jag lever på det ruset än 🙂 Kram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s