Något att träna på

Jag vet att jag behöver träna på
att bara vila.
För hur länge orkar
jag att göra något precis hela tiden?
Men jag är feg och vilar inte, för det
är då oönskade tankar och känslor
slår ner en med en knytnäve.
Men min kropp tar stryk, värken och
trötthet.
Och psykiskt sliter mitt beteende som är nu,
mer en om jag skulle ta till mer vila.
Men jag är kluven till vad jag ska göra.
Som vanligt …

4 kommentarer på “Något att träna på

 1. Aha hm ja det var kanske några stycken iallafall ^^ Men gulligt. Dom är extra söta när dom är små små *-* Du kan ju alltid söka på google om du är nyfiken på hur en ser ut 😀 Ja! Får bara hoppas att min pojkvän går med på att köra två timmar fram och tillbaka om jag betalar bensinen haha 🙂 Usch då, var ju inte så kul. Hoppas du mår bättre nu? 🙂 Njao har väl mest bara slöat hemma och varit med mig själv & min ödla. Men igår blev det stan snabbt och idag övningskörde jag igen & firat farsdag med pappa ..på MC! haha XD Det där behöver jag också träna på, om att vila. Även om man är ensam! Men det är ju då som du säger, att tankar man inte vill ha dyker upp. Dock har jag fått medicin för det nu faktiskt. Fick det i fredags så får hoppas att det hjälper! ^^ Taggad för en ny vecka då? 🙂 Kram

  Gilla

 2. mindfulness? jag rekommendera det VARMT!! Har du en smartfone finns det en app som man kan ladda ner med mindfulness. Där finns övningar från 5 minuter – 30 minuter.

  Gilla

 3. Blomman: Åh tack så mycket för tipset! Jag har en smartphone så ska definitivt kolla in det, räcker det om jag skriver mindfullness? Vad heter appen? Kram.

  Gilla

 4. Tette: Du verkar ha haft mycket i helgen, men bra saker 🙂 Wow coolt med MC! Var helt inne på att ta MC kort ett tag … men någon gång ska jag ta det :DJo, det är mycket bättre nu och är taggad för veckan. Ska hälsa på där hemma, så åker med ett tidigt tåg imorgon :)Sen är det ju sådär kul att åka hem när man ska till tandläkaren :/ Men har andra saker som är roligt så det jämnar ut sig.Vad skönt att du har fått medicin! För man fixar inte allting själv, även om man skulle vilja det … Är du själv taggad inför veckan? :)Kram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s