4 kommentarer på “Kreativiteten lever

  1. Oh, du är ju grym på att måla !Jasså, lugnet före stormen, då ? =OJa, har haft Fluoxetin tidigare, men den idiotläkaren jag hade då, satte ut den efter bara 4 veckor, så jag hann bara uppleva galet mycket biverkningar, man kan får ju egentligen inte sätta ut en tablett så tidigt.

    Gilla

  2. Eriiza: Åh tack så mycket! :)Jo det är det verkligen nu. Ska åka hem tillveckan och veckan efter det så har jag ett fotouppdrag + lite till. Oj så snabb nedtrappning? :O Det räcker ju bara att trappa ned en medicin för det ska bli jobbigt, men förstår då hur jobbigt det måste varit när du precis hade fått den.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s