Kråkflickan av Eriksson, Axlander Sundquist

Kråkflickan, en bok man slukar fort.
Skriven av Eriksson och Axlander Sundquist .
Dock kände jag att man har läst boken flera gånger, fast någon annanstans.
Den är ingen nyskapande och det sänker betyget.
Men helt utan tvekan är språket flytande, och man fastnar lätt.
Spänningen fanns hela tiden och slutet får en att längta efter uppföljaren, Hungerelden
på direkten.

Betyg: 3/5

2 kommentarer på “Kråkflickan av Eriksson, Axlander Sundquist

  1. Åh, vet inte om jag fick iväg den förra kommentaren. Något hände! x)Men ja,Aha, jo har hört talas om det rycktet om att dom är populära. Men hur sant det är något jag inte visste! För ryckten är ju ryckten ;)Kul att ni fick sålt alla ialf! Åh vad synd 😦 Aldrig kul! Hur många kullar fick hon? =) Jag själv sitter faktiskt och funderar på att skaffa mig en crestedgecko. Nästa gång jag åker ner till min pojkvän i Karlskrona, Dom finns där i närheten nämligen. Å dom var så söta, och är chocolate färgade *-* Sött! Jo precis det de är! Att man aldrig kände sig hemma. Inte ens i sitt egna hem hemma hos mamma & pappa när man var yngre! Jo tyvärr var den det :(Det man gör ibland haha =) Tack Ja det är tråkigt. Känner mig dum som bara lämnar honom hemma hela tiden! Men tur att pappa tar han dom honom ^^Vad ska du göra idag då, Lördag å det ju! =) Kram

    Gilla

  2. Tette: Oj, vet faktiskt inte extakt hur många, men vi fick kullar varje år. Kommer jag ihåg i alla fall.Okej 🙂 Har aldrig sett en crestegecko, men vad kul för dig! :)Lördag hm, det hände inget specillt alls. Mådde snarare dåligt 😦 Men men, vad har du gjort under helgen? Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s