Mitt tredje kultur arbete – fotouppdrag

Jag har fått ett nytt erbjudande om att fotografera i samband med kultur!
Senare ska jag även kolla igenom fotona från mitt andra uppdrag, jag
har dragit på det, vet inte varför. Brukar bara vara så med vissa saker.
Men hon som jag pratar med om mina kultur arbeten säger att hon jätte
gärna vill att jag ska skicka dom på mail.
Det blev inte så många, så jag har inte mycket att välja på och så är mina
prestationskrav höga som vanligt.
Men får försöka sänka det, får vara nöjd med det jag har.
Det är ju också vanligt ”fenomen” att det man själv tänker om det man har gjort, inte
alls är säkert att andra tycker.

Jag har tackat ja till erbjudandet, och ska planera lite kring det noggrant, innan det är dags.

5 kommentarer på “Mitt tredje kultur arbete – fotouppdrag

 1. OK, men vad skönt att du har Stilnoct till hands, om den skulle behövas. =)Ja, jag har både Stilnoct och Imovane.Det är precis sådana vänner man skall omsluta sig med. =)Ja, precis, så jag befarar att stämningen kommer att vara liknande på onsdag igen, då de två patienterna känns omogna i sättet, så osar de dålig energi från dem, genom deras beteende.

  Gilla

 2. Eriiza: Skönt att du också har hjälpen för att kunna sova :)Hoppas att det blir bättre nästa gång på dbt-gruppen. Som det faktiskt finns såna som vi, som verkligen vill komma någonstans.På boendet där jag är var det riktigt stökigt ett tag, synd att en person håller på så mycket så det sabbar för andra. Kan väll själv inte påstå att jag förr alltid har varit välartad. Men det som räknas är väll hur man är nu …

  Gilla

 3. Roligt att höra Vanjavit, det går verkligen bra för dig! Är övertygad om att du kommer att göra dig ett namn en dag. Du har stor talang när det kommer till foto och målning, det har jag alltid tyckt. Om du någon dag skulle börja sälja något du gjort är jag intresserad. Maila mig i såfall på denna adress som du kan spara:superior-grace@hotmail.comMen kom ihåg: Ingen press och jobba på att minska dina höga prestationskrav så att du inte kör slut på dig själv. En konstnär måste få ta tid på sig.Hälsningar Johanna

  Gilla

 4. Johanna: Tack för att du tror på mig!Det behövs att ha stöd, för ibland tvivlar man på sig själv. Vem vet, någon dag kanske jag mailar dig.Det gläjder mig att du är intresserad. Kram Vanjavit

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s