Min hjärna fylld med allt och inget

För första gången på länge har jag haft behov att ta sömnmedicin, det skulle
ha varit omöjligt att somna annars.
Allt blev väldigt mycket igår, och allt det jag kände var så stort. Inte bara den bekantade ångesten.
Utan också glädjen och kreativiteten.
Jag var en upp och ner maskin, och stressen jagade mig.
Vart skulle jag göra av med allt det jag kände?
Det gick inte alls.
Min hjärna fylld med allt och inget.

Jag förvånas än hur plötsligt mina svängar kan komma och lika så försvinna.
Jag hänger inte med i allt det som händer och jag känner.
Igår tänkte jag mot slutet, när sömnen närmade sig:
Det är väll bara att vänja sig … ? För jag kommer aldrig bli kvitt mina humörsvängningar.

Övrigt: Så blev jag glad ner den efterlängtade posten kom, den skiva av Eths jag beställt.

4 kommentarer på “Min hjärna fylld med allt och inget

  1. Freddy: Jo det känns lite som ett bakslag, hm vet inte hur jag ska förklara det egentligen. Men det är ju skönt att du får sova, även fast du tar medicin. Utan sömn blir tokig, blir jag i alla fall. Kram ❤

    Gilla

  2. Vad är det för sömnmedicin du har ?Tack, det hoppas jag med, får se vad de säger på vårt möte.Ja, det blir lätt en massa koncentration på mat och motion, men samtidigt som det kan vara bra och skönt, innebär det också mer ångest, och krav på en själv.Själv finner jag inte motivation, så jag mår mest bara skit över det hela.

    Gilla

  3. Eriiza: Jag tar Stilnoct vid behov, som jag får perioder då jag verkligen inte kan slappna av och sova en blund, om jag inte får sömn så blir jag galen.Tar du också sömnmedicin? Pratade faktiskt med en person igår som lyssnade på mig, och inte bara säger; ”det är bara att äta”. Så det känns hur skönt som helst, vi hittade en lösning. Hoppas att du finner motivation!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s