Grått

Känner mig riktigt piss.
Tror att det är en depression tätt
inpå ryggen.
Jag känner igen det från förr.

Min glädje sjunker fort och jag känner mig mer glädjelös jämt mot  allt.
Jag gör saker fortfarande, men ingen
glädje finns där.
Jag tillbringar mycket tid med poänglöst stirrande.

6 kommentarer på “Grått

  1. Vad jobbigt att din ångest är så stor… =/Hoppas att dagen är snäppet bättre.Ja, jag förstår inte heller varför alla skall vara så särbehandlade gällande f-kassan, skallringa handläggaren imorgon och bestämma ett möte, bäst att de har något vettigt att säga då..Måste ju komma ut och göra något, inte bara sitta hemma och må skit.

    Gilla

  2. Eriiza: Jo, det är aldrig roligt med så mycket ångest 😦 Men det blir ju bättre, får man tänka :/Usch, hatar när det ska vara så svårt att få den hjälpen man behöver. Det ska inte vara så svårt som det är nu, man får tjata och tjata för att man ska kunna leva ett fungerande liv överhuvudtaget.Hoppas att dom lyssnar nu i alla fall! Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s