5 kommentarer på “Mitt första kultur arbete är snart avslutat

  1. Hej, fin blogg du har :)Tänkte kolla om du har Facebook? & om du gillar mina bilder? Om du gör det så får du gärna gå in här:http://metrophotochallenge.com/se2011/users/profile/132001& klicka på ”Gilla” under de bilder du tycker om så hjälper du mig i Metrophotochallenge :)Då är du även med & tävlar om en länkning i min blogg, så skriv en kommentar till mig om du har gjort det!Om du inte är intresserad så ber jag om ursäkt!Ha en fortsatt bra dag / Julia

    Gilla

  2. Tror att skillnaden mellan teater då och teater nu är att idag skulle du välja en föreställning du är intresserad av och spänd inför att se.När man var liten frågade ingen om man var intresserad, man blev bara ivägtvingad… Eller ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s