En bra onsdag

Jag tog en morgon tur till stan idag och hittade denna tröjan på bilden där det står vote for revolution på.
Blev super nöjd, en liten bonus till mig efter jag har hittat ramen till bilden och kortet som ska bli en avslutnings
present till mitt gamla boende.
Så en bra morgon.
Efter jag lagat min lunch så ska jag väg till stan igen, men den här gången för att träffa Freddy, det ska
bli kul och jag ser fram mot det.

Jag har märkt att mina inlägg blir mer allmänna, ett tecken på att jag verkligen börjar att leva ett utan
ångest som kontrollerar mig.
Men samtidigt känns det konstigt, på något sätt.

2 kommentarer på “En bra onsdag

  1. Jo, det är klart att det får vara en pjäs som verkar sevärd, historian får ju vara något intressant, men det gäller ju i stort sett allt. ;)Själv tycker jag att konserter blir så jobbiga av alla mobbade fans som bara skriker, och jag inte kan höra artisten alls…Jag menar, ofta sångaren skulle se dig bara för att du skriker – de är ganska vana vid det !Och groupie-världen fungerar inte riktigt som på 80-talet. =P

    Gilla

  2. Jo jag förstår vad du menar också, konserter kan vara jobbiga ibland. Men jag har alltid älskat musik och det är en sån känsla att stå där :)Ne, det är ju sant :PJag minns mest teater sen skolan, gillade aldrig att bli iväg tvingad till någon barnslig teater då ..Men det kanske är annorlunda nu 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s