Typisk söndag

Jag är förväntansfull och såklart går tiden så sakta då!
Planerna är att jag ska ta ledigt och åka hem och hälsa på
min familj till veckan.
Och väldigt snart har jag sparat så jag har tillräckligt med pengar till
tatueringen, förhoppningsvis så kommer jag tatuera mig i november.
Men varför ska tiden gå så sakta och alltid mer när man längtar till något?

Också är det en sån typisk söndag, inget att göra och inget händer.

2 kommentarer på “Typisk söndag

  1. Vad blir det för tattoo du skall göra ? =)OK, visst är det störande att vakna så tidigt de dagar man inte har något att göra ?Och vara trött, då man MÅSTE upp tidigt ? Gaah !

    Gilla

  2. Jag ska göra det egyptiska horus ögat, om du vet hur det ser ut? Men jag ska göra den i hel realism som mina andra tatueringar går åt det hållet och jag vill fortsätta i den stilen :)Tatueringar är så kul, man blir beroende och vill göra fler och fler. Både positivt och negativt, som pengarna tar slut typ. Det suger, jag har haft problem med det i flera veckor. Går upp 7 varje morgon nästan, även fast jag inte behöver det och man är trött resten av dagen :/Mycket kaffe behövs, precis gaah!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s