Det är en ny dag imorgon, nya möjligheter

Just nu känner jag mig trött och känner absolut
ingen lust för att gå upp imorgon.
Men det kanske ändras om jag får en nattsömn.
Imorgon är det den enda dagen jag jobbar under veckan
så jag ska göra mitt bästa för att hinna med så mycket jag kan.
Och jag vill även försöka arbeta med reportaget, som jag tycker
är kul faktiskt.

Övrigt så känner jag mig tom inombords, eller kanske jag
blandar ihop det med tristessen jag känner.
Eller är det så att det inte spelar någon roll och det bara tar energi och
spekulera kring.
Som jag brukar tänka ibland.
Det är en ny dag imorgon, nya möjligheter.

2 kommentarer på “Det är en ny dag imorgon, nya möjligheter

  1. Yes, jag vet hur ögat ser ut, men varför valde du just det motivet ? =)Haha, ja, beroende är jag också, och visst försvinner pengarna.Så jag brukar önska mig pengar till tatueringar i födelsedagspresenter och julklappar. ;DAha, jag går upp senast kl 10 varje dag, men vanligtvis vaknar tidiagre ändå.Känner att jag kabn inte sova till kl 14 (om det hade gått), dfå vänder jag ju bara på dygnet…

    Gilla

  2. Jag har alltid varit intresserad av den egyptiska historien, och just den historian bakom det ögat handlar mycket om kampen och segern mot det onda. Så motivet passar perfekt in i mitt liv som det är just nu :)Samma här, brukar önska mig i present och julklapp ;)Vet hur det kan bli, har förr vänt på dygnet. Men man önskar att man bara kunde få sova liiite längre en till sju :/ Men men ..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s