3 kommentarer på “Födelsedags förberedelser

  1. Tack, tack, dock blev inte resultatet alls som jag ville ha det, fantasin och tekniken verkar inte komma överens.. =/Ja, man blir förvirrad, själv läser jag inte bloggar som jag tycker är värdelösa, då läser jag hellre en bra blogg, som jag kan engagera mig i.Tack ! =)

    Gilla

  2. Känner igen mig i det, det är smått irriterande när man har så mycket tankar och idéer men så stämmer det inte överens på pappret :/Så tycker jag också, varför slösa tid på det. Jag läser ju klart bloggar jag gillar. Tycker det är ganska självklart och mycket roligare än att uppträda omoget. Varsågod! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s